Arrangementen

Overnachten in luxe

Maak uw overnachting compleet en boek één van onze heerlijke arrangementen. Combineer uw verblijf bijvoorbeeld met een bezoek aan ons restaurant De Basiliek voor een ultieme beleving. Wilt u uw overnachting nog meer personaliseren, neem dan vrijblijvend contact op met onze gastvrouw. Zij zal samen met u kijken naar de mogelijkheden en u een passende offerte toesturen.


***

 

Champagne ontbijt

 

Heeft u iets te vieren? Begin de dag feestelijk met een heerlijk glaasje bubbels bij het ontbijt.

Toeslag champagneontbijt + € 15,00 p.p.p.n.

 

 

 

 

*** 

 

Culinair arrangement 'De Basiliek'

 

Van 22 juli 2024 t/m 1 september 2024 is restaurant De Basiliek gesloten op maandag t/m woensdag i.v.m. de zomervakantie. U kunt daarom enkel op donderdag t/m zondag gebruik maken van het 'Culinair arrangement De Basiliek' in deze periode.

 

Maak uw verblijf compleet met een culinaire beleving bij de Basiliek. Geniet van prachtige creaties en verrassende smaakbelevingen in de prachtige ambiance van de Nicolaas kerk.

Dit arrangement betreft een overnachting in onze luxe logies, 's avonds dineert u in restaurant De Basiliek welke op een steenworp afstand van de Vijgenhof gesitueerd is. U wordt hier verrast met een culinair 5-gangen diner (exclusief consumpties).

 De volgende ochtend geniet u van een uitgebreid ontbijt waarmee u uw verblijf afsluit.

 

(Dit arrangement is niet beschikbaar met aankomst op maandag. I.v.m. de zomersluiting van restaurant De Basiliek voor de periode van 1 t/m 15 augustus is het culinair arrangement gedurende die periode helaas niet beschikbaar.)

€ 139,-  p.p.p.n. (excl. toeristenbelasting)

 

Tijdens het hoogseizoen (juni/juli/augustus/september) berekenen wij een zomertoeslag van €10,- per persoon per nacht.

 

*Niet geldig in combinatie met andere acties. 

 

 

Bovenstaande arrangementen zijn enkel rechtstreeks te boeken via onderstaand contactformulier:

 

Aanvraagformulier B&B